De Haan Farmservice

Routeverkopers

Routeverkopers

De Haan Farmservice beschikt over een deskundig en enthousiast team van routeverkopers. Iedere dag zijn we op pad om onze klanten, ruim 1600 veehouders, te bezoeken en hen te voorzien van alles wat ze nodig hebben om hun vee gezond  te houden. Met onze vrachtwagens, ingericht als rijdende winkels, leveren we ter plekke onder andere reinigingsmiddelen voor de melkstal of -robot , aanvullende diervoeders en producten voor uier- en klauwverzorging. 

Met onze jarenlange kennis en ervaring adviseren we onze klanten over het optimale en meest kostenefficiënte gebruik van deze producten. We komen regelmatig langs om u te voorzien van alle agrarische benodigdheden. Eerder producten nodig dan dat de afspraak gepland staat? Ook dan voorzien onze routeverkopers u van de producten of maakt u gebruik van agridiscounter.nl.

Weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of wilt u dat we bij u langskomen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

De Haan Farmservice

Routeverkopers

Dick van Spijker
Dick van Spijker
Verkoopadviseur
Johan Voorhorst
Johan Voorhorst
Verkoopadviseur
Arjan Seinen
Arjan Seinen
Verkoopadviseur
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.