De Haan Farmservice

Agridiscounter.nl

Agridiscounter.nl

Onderdeel van De Haan Farmservice is Agridiscounter.nl. Dit is dé online shop voor al uw agrarische benodigdheden. U vindt in onze webshop onder andere:

  • een groots assortiment voor de melkveehouderij en rundveehouderij
  • producten voor de verzorging van uw paard, pony, hond en kat
  • en alles voor uw tuin, stal en erf. 

Eenvoudig online besteld en snel thuisbezorgd. Bekijk het ruime aanbod op Agridiscounter.nl.

Naar Agridiscounter.nl →

test alt

Bent u dus op zoek naar agrarische benodigdheden voor rundvee of melkvee, spullen voor in de landbouw of op de boerderij, of zoekt u paardenspullen of hondenspullen? Agridiscounter.nl heeft het allemaal.

Agridiscounter.nl is sinds 2016 dé online landbouwwinkel voor alles in de melkveehouderij en rundveehouderij. Doordat onze roots in de veehouderij liggen, weten wij wat er in de agrarische sector gebeurt. Zo kunnen wij u van een gedegen advies voorzien. In de loop van de tijd is ons assortiment aan landbouwbenodigdheden flink gegroeid en breiden we nog steeds verder uit. Zo zijn wij niet meer alleen specialist op het gebied van rundvee, maar weten wij ook alles over paarden, hondenspullen, tuin en erf. Wij maken agrarisch ondernemen niet alleen makkelijker, maar ook nog eens praktisch en voordelig. Voordelig boeren begint bij Agridiscounter.nl, dé agrarische winkel.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.