De Haan Farmservice

Ons verhaal

’s Ochtends voor dag en dauw uit bed. De laatste producten inladen en op weg naar veehouders in de weidse omgeving om spullen te verkopen voor de veehouderij. Zo begon de toen 19-jarige Herman de Haan in 1997 met zijn bedrijf: De Haan Farmservice. Nu uitgegroeid tot een welbekende speler: zowel met onze rijdende agrarische winkels bij de veehouders op het erf als online met de webshop Agridiscounter.nl.

Lees hieronder ons verhaal en maak kennis met ons team.

De Haan Farmservice

Hoe het begon

Herman komt uit een agrarische familie. De liefde voor het boerenleven zit in zijn genen en de gedreven handelsgeest heeft hij van zijn vader. Tot aan zijn overlijden handelde Hermans vader in agrarische producten. Toen Herman oud genoeg was, trad hij in zijn voetsporen. Met het oude adressenboekje van zijn vader op zak, bezocht hij alle adressen die daarin stonden.

Drie jaar later mocht Herman al ruim 300 boerenbedrijven tot zijn klantenkring rekenen. Inmiddels krijgen ruim 1.600 veehouderijen bezoek van De Haan Farmservice.

Overal beschikbaar met

Agridiscounter.nl

Met onze vrachtwagens ingericht als rijdende winkels voorzien we vele melkveehouders in de regio van hun agrarische producten. Dat blijven we doen, maar waar tijden veranderen zorgen wij ervoor dat onze diensten meeveranderen.

Daarom startten we in 2016 met onze webshop Agridiscounter.nl. Een webshop met een breed assortiment en volop A-merken die online te bestellen zijn.

Agrarische producten

En veel meer dan dat

Op Agridiscounter.nl bieden we allerlei agrarische producten aan voor veehouders, maar we gaan veel verder dan dat. Het assortiment blijft zich uitbreiden met ondere andere producten voor de tuin en alles voor honden en katten. Zo bieden we onze klanten alles voor boerderij, tuin en dier!

Met de app kunnen klanten overal en op elk moment een bestelling plaatsen. Omdat wij een grote voorraad bezitten, garanderen we snelle levering. Zo zit u vrijwel nooit zonder!

Ga naar Agridiscounter.nl
Farm Vitals

Ons huismerk

Alleen het beste voor de dieren, daar staat de Haan Farmservice voor. Met die gedachte ontwikkelden we ons eigen merk: Farm Vitals. We bieden via onze webshop Agridiscounter.nl tal van producten van ons huismerk Farm Vitals aan. Want vitale dieren, zijn de belangrijkste basis voor veehouders.

Met de Farm Vitals producten voor rundvee bieden we A-kwaliteit producten voor de verzorging van rundvee. En zoals u van ons mag verwachten, bieden we deze aan voor extra voordelige prijzen.

“Bij De Haan Farmservice staat de gezondheid van dieren centraal! Met onze producten en diensten bieden wij alles wat u nodig heeft voor het onderhouden van uw boerderij en tuin en het verzorgen van uw vee en gezelschapsdieren. Onze kundige verkoopspecialisten in de binnen- & buitendienst beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van een goed advies.”

Jan Willem van Wendel
Verkoopleider Farmservice
De Haan Farmservice

Team

Janwillem van Wendel
Verkoopleider
Dick van Spijker
Dick van Spijker
Verkoopadviseur
Johan Voorhorst
Johan Voorhorst
Verkoopadviseur
Arjan Seinen
Arjan Seinen
Verkoopadviseur
Sjoukje Doorn-Boersma
Sjoukje Doorn-Boersma
Marketingmedewerkster Agridiscounter.nl
Bert Snijder
Bert Snijder
Magazijnmedewerker
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.