De Haan Farmservice

Werken bij

De Haan Farmservice is onderdeel van Herman de Haan Group. De bedrijven binnen Herman De Haan Group verschillen misschien qua activiteiten van elkaar, maar de cultuur en sfeer zijn overal hetzelfde. De termen no-nonsens, nuchter, behulpzaam en aanpakken vind je overal terug. Alleen samen behalen we het maximale rendement. Je interesse gewekt? Bekijk snel of er een geschikte vacature voor je tussen zit.

De Haan Farmservice

Onze cultuur

Wij beloven onze klanten maximaal rendement. Dat lukt alleen als onze medewerkers daar volop achterstaan. We zorgen daarom voor een fijne sfeer en cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn, maar gaat voor anderen en het team. We denken met elkaar mee en helpen elkaar vooruit. Een kritische houding hoort daarbij, maar wel opbouwend. Alleen zo behalen we samen ons doel.

De collega's die bij ons werken, zijn trots op het bedrijf. Dat komt vooral omdat ieders bijdrage zichtbaar meetelt. Daarbij kennen we veel klanten persoonlijk en dat maakt het werk een stuk leuker.

Wil jij ook werken in een prettige, gemoedelijke werkomgeving? In een rol waarin je echt meetelt? Dan zit je bij De Haan Farmservice goed.

“Het leukste aan het werken bij De Haan Farmservice/Agridiscounter.nl is dat geen dag hetzelfde is. Zo help je een klant telefonisch met een vraag over zijn bestelling en even later plaats je nieuwe producten op de webshop. Vooral het persoonlijke contact met onze klanten vind ik erg fijn! Je staat echt met een been in de sector en weet waar je het voor doet.”

Sjoukje Doorn-Boersma
Marketingmedewerker Agridiscounter.nl
Contact met ons?

Stel een vraag

Janwillem van Wendel
Janwillem van Wendel
Verkoopleider
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.